• Fastighet till salu i Turkiet. | Fastighet i Alanya

Tosmur Mah, Kocaosman Sk.

Prestige Residence C Blok Tosmur / Alanya

+90 532 300 53 08

info@alanyaproperties.com

Compare Listings

top 3 property markets

topp 3 eiendomsmarkedene PDF Skriv ut E-post
l  Det er en reell følelse i utlandet eiendomsbransjen i øyeblikket at den verste nedturen er over. Som data kommer til foreslå at eiendom markeder rundt om i verden er enten bunntrinnet eller nærmer seg bunnen, den ivrige utenlandske investorer og livsstil kjøpere, som har ventet dette øyeblikket er ute og ser på kjøp.

Folk sier at nedgangen har forandret ting, som folk favoriserer sikkerheten til etablerte markeder over vidstrakte fremvoksende seg. Men jeg tror at de etablerte markedene hotteste akkurat , fordi det er i hovedsak livsstil kjøpere som er aktive i markedet og med penger til å kjøpe.

Dette kan bare være fordi jeg er inhabil, jeg tror fortsatt at de beste mulighetene eiendom investering finnes i den raskt voksende markeder. Så det er disse markedene at jeg vil være å gi omtale til nedenfor (unntatt nr. 3). Etter mitt syn er det disse markedene som kan begynne å tjene investorer penger i nær framtid slik at de kan bestemme selv om man skal investere på kort sikt eller lang sikt.

Faste lesere av meg skal vite at jeg har besluttet til blande den opp ved denne anledning. Jeg har min favoritt markeder, og da jeg har mine absolutte favoritter som får det meste av dekningen. For dette artikkelen er jeg som bryter ut styrkene av mine favoritt markeder, så forbered til å bli overrasket.

1. Tyrkia: Dalaman, Belek og Altinkum

Tyrkia har vært en av de første markedene til se massiv vekst i aktiviteten fra kjøpere som er aktive. Tyrkia er en voksende marked, men det er likevel i nærheten av hjemmet (ikke fjerntliggende) og nyter godt av styrken Euro. Det er mange som sier Tyrkia er neste Spania i form av et reisemål britiske ferie-og eiendomskjøp, og jeg er enig med dem.

Turisme til Tyrkia fra hele verden er i sterk vekst, men fra Storbritannia er det økende spesielt raskt. The Association of British Travel Agents setter vekst i gjennomsnitt 20% de siste årene. Nesedykk Sterling mot euro, noe som har betydd Spania er ikke lenger et billig sted for Storbritannias til ferie eller kjøpe eiendom har akselerert vekst av Tyrkia.

Det faktum at det tyrkiske lira er relativt svak mot Pound er også en faktor driver veksten i tyrkisk turisme, og gjøre Tyrkia til et populært valg blant britiske eiendom kjøpere.

Tyrkiske publikumsbesøk var over 28million i fjor, og ifølge rapporter målet om 30million for dette året er ikke uoppnåelig, til tross for nedgangen. Dette, kombinert med lave eiendomspriser og mangel hotell enheter til gi imponerende leieinntekter tyrkiske eiendommer. en høy kvalitet 2 roms leilighet i Istanbul en yield 7% netto ikke er uoppnåelig, etter at kostnadene for profesjonelle (fortrinnsvis kjent og lokal) forvaltning.

Det er bare visse steder du har lov til til kjøpe eiendom i Tyrkia, og disse også skje til være de områdene som er mest populære blant feriegjester. Det er imidlertid flere områder som er spesielt populære, og av dem de tre jeg tror har potensial for den største kortsiktige gevinster er: Dalaman, Belek (på grunn av sin nærhet til det vernede Olu Deniz), Alanya (tyrkisk Riviera) og Altinkum (på grunn av den nye Marina). Igjen, alle disse stedene jeg har valgt fordi de gir lavt priset eiendom og voksende utleie etterspørsel.

2: Egypt Hurghada

Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen, da briter dro til Spania hvert år, var solen bare halve årsaken. Den andre halvparten av grunnen var det faktum at kursen la dem leve slik de var rike i fjorten dager eller i hvert fall mye bedre enn de var.

som Pound er nesten nivå festes med Euro de ikke lenger kan gjøre det i Spania. Dette er varslet økning av destinasjoner utenfor eurosonen. Som jeg nevnte Tyrkia har dratt nytte av dette, men Egypt har godt med nesten like mye, spesielt Hurghada levde kostnadene er utrolig lave.

Dette har gjort Hurghada en av de raskest voksende turisme destinasjoner i verden.

Related posts

Tomter

 Mark / Tomter i...

Continue reading

Villor

Villas in Turkey...

Continue reading

Lägenheter

 Bostäder i Turkiet...

Continue reading
Яндекс.Метрика