Alanya Properties

Engelsk (United Kingdom)Nederlansk - nl-NLTysk (DE-CH-AT)French (Fr)Norsk bokmål (Norway)Svenska (Sverige)Finsk (Suomi)Danish(DK)Tyrkisk (Turkiye)Arabic (العربية الموحدة)Russisk (CIS)
Eiendom i Tyrkia | Tyrkisk eiendom til salgs

Alanya Properties tilbyr tyrkisk eiendom, eiendomsmegling, off-plan prosjekter, luksuriøse villaer og leiligheter til salgs i Tyrkia i alle prisklasser.

Vårt eiendoms team i Tyrkia har spesialisert seg på tomter til salgs, leiligheter og villaer i Tyrkia som gir deg et større utvalg av tyrkiske eiendommer.

Tyrkia Eiendom: Enten du kjøper eiendom i Tyrkia for investering, feriebolig, eller pensjonering / permanent bolig, og uansett om den er nøkkel-
klar, til videresalg, off-plan prosjekt, eller spesialtilpasset eiendom, er vi i stand til å hjelpe deg med å finne den rette veien - indikasjoner viser at for de som ønsker å kjøpe eiendom utenlands er Tyrkia et utmerket valg, enten om det er en feriebolig, en eiendom for investering eller et permanent sted å bo.

Mer om Tyrkia

 

 

Leiligheter i Tyrkia, Alanya

Vi tilbyr et utvalg av Tyrkiske leiligheter langs den flotte Middelhavskysten, og vi tilbyr noen av de beste leiligheter ved strandpromenaden i Tyrkia

 

Villaer i Tyrkia, Alanya

Vi tilbyr et utvalg av Tyrkia ferie villaer på både vakre Egeerhavskysten og den fantastiske middelhavskysten. Kjøp ditt drømmehus i Tyrkia

 

Byggetomter i Tyrkia

Nå som eiendomsprisene øker, er landområder blitt mer og mer verdifulle. Markedet for tomter og land har aldri før vært mer dynamisk rundt Alanya.

 

Kommersiell & Liten Business

Dette er bare et utvalg av våre Tyrkiske kommersielle Eiendommer, Uansett hvilke Tyrkisk kommersiel / Investeringseiendommer du er ute etter å kjøpe, hotell, restaurant, forretning

 

Våre Spesialtilbud

abcabcabc
______17_14782495361
Pris:  € 79.000
aura_blue_kestel_alanya_properties_for_sale_turkis
Pris:  € 70.000
turkuaz_residence_b4_1jpg_14005977509
Pris:  € 86.000
tepe_villa_for_sale_in_alanya_properties_in_alanya
Pris:  € 159.000
emerald_parkavsallaralanyapenthouse_for_salealanya
Pris:  € 99.000
emerald_park_avsallar_alanya1497_14470750181
Pris:  € 39.000
aqua_residence_alanya_kestel_aqua_life_alanya_prop
Pris:  € 57.000

Visningreise

Inspection trips

Villaer til salgs i Tyrkia

Eiendom til leie i Tyrkia

Bolig Hurtigsøk

YOUAREHERE  : Home
Alanya Properties Leiligheter til salgs i Alanya? Adresse Kontakt Informasjon
Hvis du er ute etter førsteklasses og høy kvalitets eiendom i Tyrkia, så ser ikke lenger til Alanya Properties. Vi tilbyr et utvalg av leiligheter, villaer og penthouse i Alanya i vår portefølje som inkluderer våre unenlands eiendommer i Tyrkia Leiligheter til salgs i Alanya? Eller leie en leilighet i Alanya?
Alanya er en av de beste feriemål i Tyrkia. Derfor kommer det over 1 million turister til Alanya hvert år.
Merkez Mah,
Kocaosman Sok
Prestige Residence C Blok
Tosmur / Alanya
Tyrkia
+90 (242) 511 11 17
+90 (532) 300 53 08

info@alanyaproperties.com
www.alanyaproperties.com
Property in Turkey, Property web design